czwartek, 22 grudnia 2011

Mumio - Fin

                                   

                                   

Mumio

Allikas: Vikipeedia
Mumio on Kesk-Aasia mäestikest kogutav mäevaik ehk mäepalsam, mille tekkes pole veel selgust. Koostisse kuulub nii anorgaanilisi kui orgaanilisi aineid. Puhas mumio on musta või tumepruuni värvi vees täielikult lahustuv aine. Kasutamist on ta leidnud rahvameditsiinis mitmesuguste krooniliste (sealhulgas seedimishäired, neeruhädad, allergia, astma, naistehaigused, mitteparanevad haavad-haavandid) ja äkiliste (luumurd, migreen, gripp) vaevuste leevendajana.
Kasutamiseks lahustatakse mumio soojas vees (näiteks 2-3 grammi klaasitäie vee kohta) või segatakse meega ja tarvitatakse seespidiselt mitte üle 0,2 grammi ööpäevas. Haava serva võib niisutada mumio-lahusesse kastetud vatiga.

Suhkru- ja südamehaigetel ning ka teiste kroonilise tõbede tõttu sünteetilisi ravimed võtvatel inimestel ei soovitata mumioga ise end ravima hakata, sest ravimitel ja mumiol võivad olla ootamatud koosmõjud.

Kuna ainus äriühing, Poolas pakume ravimid põhjal tehtud originaal, Kirgiisi mumijo. Ettevalmistused toetada raviks rohkem kui 200 erinevaid haigusi. Ettevalmistused kohaneda konkreetse haiguse samuti eraldi iga inimene.
Ettevalmistused anname otse koju.
Me kasutame: vedelikud mitmesuguse koostisega, salvid, surub väljast ja seest - Mumio vedelik.
Pakkumine on meil ka kõõmavastased šampoonid ja anti-psoriaatiline, kätekreemid ja näoveed surub. Shilajit mumijo tuntud mees alates 3000 aastat on väga tõhus vahend paljude haiguste nagu akne läbi maohaavandid, kasvajad naiste haiguste ja igasuguste haiguste luid ja liigeseid. Efektiivne ravi eesnäärmevähi. See edukalt stimuleerib potentsi ja libiido.
Me vastame teie küsimustele.

Tel:  690 135 952
www.mumiozywe.gsm.pl
mail:biuro@mumiozywe.gsm.pl
Kutsume teid üles lugeda Shilajit mumijo kohta: http://kobiecawiedza.blogspot.com


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz